torsdag 1 juli 2010

Namngivningsceremoni

Namngivningsceremonin som var i lördags gick riktigt bra.
Tyvärr var det så varmt att Milton och Thea sov igenom nästa hela dagen.
Men dom var vakna när det var dags för tårta och presentöppning.

Thea grisen fick underbart söta skinnskor, guldhalsband med en diamant, fin fina pärlörhängen från gudmor Jenny med familj, en liten namntavla som min moster broderat och ett urvackert berlockarmband av gudfar Denny. Utav gammelmoster Helené med familj fick hon ett halsband med sin månadssten på, tyvärr hade hon redan en sådan som hon fått i julas så den skulle bytas ut.Samt en gåvagn från Linda, Kim och Liv.Och en slant med pengar.

Milton man fick en ursnygg armlänk med sitt namningraverat från gudmor Jenny med familj, ett silverhalsband med M på..Ett guldhalsband med en liten fotboll på eller som mamman sa - man kan välja att se det som den stora vida världen:-) Då är man inte så bunden vid att bli ett fotbollsfan,.
En namntavla från gammelmoster och en gitarr från gudfar Denny samt ett fotoalbum som skall fyllas med bilder från Linda, Kim och Liv!Och en slant med pengar.

Smyckena läggs undan för att plockas fram igen när barnen är såpass stora att dom kan använda det utan att gnaga sönder grejorna.Har alldeles för många smycken från stora systers tid som gått sönder på det sättet. 

Nu pågår nattning igen :-)
Samma tid.
Samma kanal.

Har varit ute en sväng på baksidan när Thean lagt sig och rastat vovve, klippt gräset, pratat lite blommor med Miton man som skällde ut pappa - där får du inte klippa! Där finns blommor pappa...

Höjdpunkten under namngivningsceremonin var när Milton man plockar en klöver till mamma (mig) sträcker fram den och säger - jag älskar dig!!
Mitt hjärta smällte. Kunde nog inte fått den meningen på en bättre dag eller ett bättre sätt.

Mamma älskar dig med Milton man. För alltid!!!

Linda



Miltons saker
Theas saker





Både bilder och text bråkar idag. Inlägger verkar redan nu se knas ut!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar